Club

Esthetica Gymteam wil in het algemeen de turnsport bevorderen. Ze wil aan haar leden zowel op competitief als op recreatief niveau een gevarieerd, kwaliteitsvol en aan de leeftijd aangepast gymnastiekaanbod aanbieden.

Even voorstellen

Esthetica Gymteam is een dynamische turnvereniging, waar zowel aan de traditionele gymnastiek als aan nieuwe trends binnen het turnen grote zorg wordt besteed. Onze vereniging is gesticht in 1980 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste in Brecht. Ook in Sint Lenaarts en Sint Job kunnen onze leden elke week terecht voor één of meer uurtjes ontspanning. Onze club is aangesloten bij de Gymnastiek Federatie Vlaanderen en in 2011 behaalden wij het IK - GYM label en in 2015 haalden we ook het nieuwe kwaliteitslabel Q4GYM.

Recreatie en competitie                                   

In onze vereniging vindt u beide. Onze leden nemen deel aan interclubs, provinciale, landelijke en Belgische kampioenschappen in verschillende disciplines. Maar ook wie gewoon zijn of haar conditie op peil wil houden of verbeteren, is bij ons welkom. Naast de traditionele turnlessen hebben wij specialisatiegroepen in verschillende disciplines. In het uurrooster vindt u zonder twijfel uw keuze.

Verantwoord sporten

Alle lessen worden gegeven door bekwame lesgevers die ofwel een sportpedagogisch diploma bezitten ofwel door jarenlange ervaring zeer goed weten welke de beste manier is om tot een goed resultaat te komen. Er wordt getraind op toestellen die goedgekeurd werden door de internationale federatie en die voldoen aan de hoogste eisen op gebied van veiligheid.